autocunoastere

Standard

 

Toata viata noastra este o suita de lectii puse in fata noastra de Divinitate ca sa invatam despre noi, sa ne cunostem. Autocunoasterea nu inseamna (doar) sa citesti carti si sa mergi la cursuri care iti prezinta diverse metode. A te cunoaste pe tine cu adevarat inseamna a-ti da dreptul sa inveti despre tine tragand concluzii din tot ceea ce viata iti pune in cale.

Traind, experimentand si avand curajul sa-mi asum consecintele si concluziile propriilor experiente, in fiecare zi mai invat cate ceva despre mine si ma minunez ca un copil cand vad cate universuri purtam in noi, fiecare din noi.

Se spune ca prin autocunoastere ne putem afla drumul in viata. Nu cred ca autocunoasterea ca si proces in derulare este un mod necesar ori suficient de a ne afla calea harazita de Dumnezeu. Poti sa te afli in afara Caii Tale si totusi sa inveti foarte multe despre tine chiar si in rolul de ,,fiu ratacit,, sau de ,,fiu ratacitor,, . Si, per a contrario, poti sa te afli ,,in menirea ta,, , sa mergi deja pe drumul harazit chiar daca tu nu constientizezi inca asta, adica nu esti inca in autocunoastere . Autocunoasterea si menirea le vad ca doua drumuri de sine statatoare, care se pot intalni ori nu. De regula insa se intalnesc, mai devreme sau mai tarziu.

Ne intrebam adesea cum stim daca  ceea ce facem este tocmai misiunea noastra pe pamint.  Nu stim . Simtim. Atunci cand esti cu mintea, cu trupul si cu sufletul conectate la misiunea cu care ai venit pe pamant, te simti in armonie, in acord, in pace cu tine. Te simti implinit si energizat. Te simti ca un canal de energie, ca un intermediar al Luminii intre Univers si lumea din tine si din jurul tau. Te simti prezent in propria-ti existenta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s